Prekių katalogas

Šokolado milteliai Vergnano Cioccolato, 1 kg

  • Šokolado milteliai Vergnano Cioccolato, 1 kg

    1250 
    Prekė išparduota.
    Susisiekite
    Gamintojas
    VERGNANO
  •  

    Šokolado milteliai Vergnano „Ciocolatto“, 1 kg

    Pasiruoškite nuostabaus skonio karšto šokolado gėrimą iš šių „Vergnano“ šokolado miltelių, pagamintų iš aukščiausios kokybės kakavos.

    Priešingai nei paprasta parduotuvėse parduodama kakava, „Vergnano“ šokolado milteliai netirpsta šaltame piene. Paprasčiausias paruošimo būdas yra pieną ir „Vergnano“ tirpaus šokolado miltelius supilti į indą ir kaitinti, kol milteliai ištirps. Pasiekus 90 °C šokolado konsistencija keičiasi, tai priklauso nuo to, kiek miltelių įbėrėte.

    Kokiu santykiu gaminti: 250 g tirpaus šokolado miltelių sumaišykite su 1 l pieno arba 1 l vandens. Galite naudoti mažiau arba daugiau tirpaus šokolado ir pieno/vandens, tai priklauso nuo Jūsų skonio.

    Pasiruoškite šokoladinį gėrimą, kuriam neatsispirs nei vienas smaguris!

    Sudedamosios dalys: cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai (14,5%) (mažo riebumo kakava, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: kalio karbonatas), nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, augaliniai kokoso riešutų riebalų milteliai, kakavos milteliai (2%), stabilizatoriai: E412, E331, E340, kvapioji medžiaga, druska, PIENO baltymai, emulsiklis: E471, lipnumą reguliuojanti medžiaga: E551.

    Ruošimas: 1 litrui karšto vandens rekomenduojama 250 g. šokolado miltelių.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.