Greitpuodis 5 l, ZILNER, ZL5101
-
Greitpuodis 5 l, ZILNER, ZL5101
Greitpuodis ZILNER – tai gerai apgalvotas, visapusiškas rinkinys, skirtas ekonomiškai efektyviam terminiam produktų apdorojimui, leidžiantis patogiai paruošti dietinius patiekalus savo virtuvėje, bei apsaugoti kūną pašalinant riebalus iš dietos, patiekaluose išsaugoti daugiau vitaminų ir mineralų, taip pat širdies ir kraujagyslių sistemos apsauga nuo cholesterolio kaupimosi, pagerinti virškinimo sistemos veiklą.
Komplekte yra stiklinis dangtelis, todėl greitpuodis gali būti naudojamas ir tradiciniam maisto ruošimui: virimui vandenyje, taip pat kepimui ir troškinimui pridedant riebalų.Aprašymas:
- Greitpuodis ir slėginis užsukamas dangtis pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno 18/10, kuriam neturi įtakos rūgštys, šarmai ar plovikliai
- Yra papildomas stiklinis dangtis su saugia neįkaistančia bakelito rankena ir su garų išleidimo skylute leidžia stebėti maisto paruošimą neatidarant indų, taip pašalinama apsitaškymo rizika, todėl gali būti naudojamas kaip paprastas puodas
- Trijų sluoksnių termoakumuliojantis dugnas tolygiai paskirsto šilumą puodo dugne, greitai įkaista ir ilgai išlaiko šilumą, todėl yra praktiškas ir ekonomiškas
- Turi dvigubą apsaugos sistemą, nepriklausomą vidinį slėgio reguliatorių
- Nekaistančios rankenėlės iš bakelito
- Greitpuodis skirtas sveikam maisto ruošimui su trupučiu vandens ir patiekalams kepti su nedideliu kiekiu riebalų, kas neleidžia prarasti vitaminų ruošiant patiekalą
- Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms
- Visas dalis, išskyrus slėginį dangtį, galima plauti indaplovėje
- Skersmuo – 21 cm
- Aukštis – 15 cm
- Tūris – 5 l
Svarbu:
• Prieš naudodami greitpuodį būtinai perskaitykite ir laikykitės saugos taisyklių!
• Prieš pradėdami naudoti, kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu ir plovikliais.
• Naudojant rankenos gali įkaisti.
• Naudojant puoduose gali atsirasti dėmių ar kalkių, o dėl perkaitimo - geltonos ir mėlynos spalvos pakitimai. Tai būdinga šios rūšies plieno savybė ir neturi įtakos puodų naudojimui, patiekalų skoniui ir kokybei. Siekiant išvengti dėmių, rekomenduojama į verdantį vandenį įberti druskos. Tokių dėmių atsiradimas ir spalvos pasikeitimas nėra skundo pagrindas.