Prekių katalogas

Formelė ledams gaminti, SIL-GEL01

  • Formelė ledams gaminti, SIL-GEL01

    16 
    Prekė išparduota.
    Susisiekite
    Gamintojas
    Silikomart
  •  

    Vaisių šerbeto, jogurtinių ar ekologiškų sulčių ledai pradžiugins kiekvieną! Su Silikomart ledų formomis pasigaminkite namie sveikų, gardžių, skirtingų skonių ledų! Pačių pasigaminti ledai bus be jokių kenksmingų priedų ir dažiklių - tereikia norimą skystį supilti į indelius ir įdėti į šaldymo kamerą. Paprasta ir greita!

    • Tūris: 2 x 90 = 180 ml

    • Dydis: 93 x 48,5 / h 25 mm

    SILIKONINIŲ FORMŲ PRIVALUMAI
    • Lankstumas: sulenktos formos atgauna savo formą.
    • Tvirtos: skirtingai nei stiklinės ir metalinės, šios formos nedūžta ir yra nepažeidžiamos.
    • Lengva priežiūra: galima plauti indaplovėje.
    • Universalios: išėmus iš orkaitės ar mikrobangų krosnelės, galima tuoj pat dėti į šaldytuvą arba atvirkščiai.
    • Neužima daug vietos.
    • Terminis stabilumas: naudojamos temperatūroje nuo -60°C iki +230°C.
    • Tinka maisto laikymui šaldytuve.
    SILIKOMART SILIKONO PRIVALUMAI
    • Silikono kokybė: pagaminta iš LSR skysto silikono.
    • Ilgaamžiškumas: kokybė garantuojama 3000 naudojimo kartų.
    • CE atitikimas: naudojamos medžiagos atitinka ES standartus.
    • Garantuojamas saugumas: kiekviena forma pereina terminį procesą, kuris trunka 6-7 valandas. Jo metu pašalinamos potencialiai kenksmingos medžiagos.
    • Patrauklus dizainas: virtuvės atnaujinimui.
    • Stabilumas ir atsparumas karščiui: didesnis stabilumas ir atsparumas karščiui (lyginant su metalinėmis formomis).
    • Netoksiškas: jokių kenksmingų elementų pėdsakų.
    • Bekvapis: kepimo metu neskleidžia jokio kvapo.
    • Atitinka maisto reglamentavimo taisykles: Maisto standartų agentūra patvirtino visas naudojamas medžiagas.
    • Platus asortimentas: didelis spalvų, formų ir pakuočių pasirinkimas.
    • Tikslus atspaudas: puikiai atkartoja net smulkiausias formos detales.
    • Sveikas maistas: formų nereikia sutepti sviestu ar kitokiais riebalais.